CÉGINFORMÁCIÓK

A losonci székhelyű MABE TRADE s.r.o. szlovák társaság 2004–ben alakult. A tíz  éve létező cég főleg hús– és tejtermékek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozik. Megalakulásától kezdve élvonalbeli helyet foglal el a szlovák és külföldi piacokon egyaránt. A külföldi piacokat illetően a társaság tevékenysége jelenleg Magyarországon a legjelentősebb.

 

A társaság  célja, hogy  kereskedelmi partnereivel tartós kapcsolatot alakítson ki, valamint bebiztosítsa a szolgáltatásaival kapcsolatos megellégedetséget. A célok közé sorolandó a további külföldi piacokra való sikeres belépés is. Jelenleg a társaság tevékenységét a következő országok területétére szélesíti ki: Horvátország, Románia és Szerbia.

Mabe TradeA kitűzött célok elérésének érdekében  cégünk nagy hangsúlyt helyez a marketing eszközök hatásos használatára, az üzleti partnereivel folytatot folyamatos komunikációra és a rugalmas hozzáállásra a piac igényeinek megfelelően. Társaságunk  szolgáltatásai minőségét szüntelenül növeli, oly módon, hogy folyamatosan komoly ellenfele legyen a konkurenciának, és egyidejűleg mennyiségben és minőségben teljesítse partnerei elvárásait. Ezzel szeretne új partnereket szerezni, s a végső fogyasztók magasan értékelt tudatába kerülni.

 

A MABE TRADE s.r.o. társaság minőségellenőrzési rendszerét tanúsítványok hitelesítik, melyek kötelezik  szolgáltatásai  további fejlesztésére és tökéletesítésére.

 

Cégfilozófiánk mind a társaságon belül, mind pedig a partnereink irányában az üzleti etika alapelveinek tiszteletben tartásán, az epítőjellegű párbeszéden és az üzleti partnereinkkel  tartott korrekt kapcsolatokon  alapul.  

Navrch